Werkwijze.

Het is zo ver: jij hebt besloten dat je voor jouw verhaal iets moois wil laten maken, leuk! En ik help jou daar graag bij!

Om een eindproduct te kunnen ontwerpen wat echt past bij jouw verhaal en doelgroep, werk ik in de volgende 4 fases:

1. Kennismaking.

 

Voordat we kunnen starten wil ik graag meer leren over jou, jouw idee en de doelgroep hiervan. Zodat ik weet wat we gaan maken en zodat ik jouw verhaal op een mooie en passende manier kan uitbeelden. Mocht het zo zijn dat het nog niet helemaal duidelijk is wat er gemaakt moet worden, dan denk ik graag met je mee.

Op basis van jouw ideeën maak ik een vrijblijvende offerte.
Hierin zijn ook de algemene voorwaarden opgenomen. Zodra de offerte is ondertekend kunnen we starten met de opdracht!

2. Concept.

 

Ik weet nu meer over weet wie jij bent en in welke vorm jij jouw verhaal gaat vertellen. Al is dit een illustratie, een infographic, een animatie of wat anders: ik kan aan de slag met het concept!

In deze fase ga ik bedenken hoe jouw verhaal vorm gaat krijgen. Hiervoor ga ik schetsen maken, welke ik na afronding naar je toestuur.

Nu is het jouw beurt: ik hoor heel graag wat je van het idee en de schetsen vind. Past alles helemaal bij jouw idee? Of is er toch nog iets nodig om alles op één lijn te krijgen? Ik ben benieuwd! De aanpassingen voer ik eventueel door, zodat alles helemaal klopt.

3. Realisatie.

 

De schetsen zijn definitief, wat betekent dat ik deze ga uitwerken.

Heb ik ze uitgewerkt, dan stuur ik het resultaat weer naar je op. Je ontvangt de eerste digitale uitwerking, waarbij je weer de ruimte krijgt voor het doorgeven van eventuele aanpassingen.

Deze ga ik vervolgens toepassen op het ontwerp. Zo weten we zeker dat het eindresultaat helemaal aansluit bij jouw idee en verhaal.

4. Oplevering.

 

Bij de oplevering ontvang jij van mij het werk in hoge resolutie en in het vooraf afgesproken bestandsformaat: helemaal klaar voor gebruik!

 

Enthousiast geworden?

 

Leuk! Stuur me een berichtje via de contactpagina
of mail naar info@marlyverzijl.nl

error: Content is protected !!